Sobre nosaltres

Aportant solucions de valor

Vam començar la nostra activitat a Barcelona el 1995, amb l’objectiu de proporcionar solucions estratègiques d’alt valor afegit en tecnologies emergents amb elevades exigències respecte al seu creixement i qualitat de servei.

Sempre hem destacat per la nostra forta vocació de servei, així com pel clar propòsit de convertir les solucions tecnològiques en beneficis per als nostres clients.

Per assolir la màxima eficàcia, cuidem especialment la formació del nostre personal, així com l’evolució contínua de l’mercat. Busquem solucions que aportin avantatges competitius a l’àrea de les tecnologies de la informació, el que dóna com a resultat una relació eficient i productiva amb els nostres clients.

Cuidem especialment la transferència de coneixements als nostres clients, per tal que aquests siguin el més autosuficients possible i no depenguin de ningú.

En el nostre afany per oferir solucions als nostres clients, hem dividit la nostra activitat en àrees tecnològiques, en les quals hem apostat per les millors plataformes i fabricants en cadascuna d’elles.

Aquestes àrees tecnològiques, combinades amb la nostra oferta de serveis posa a disposició dels nostres clients les millors solucions per al seu negoci.

Reconeixements

Entitat protectora i col·laboradora del Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

Membre i participa activament en l'Associació Catalana d'Empreses Informàtiques.

Col·laborem amb la Fundació El Somni de l'Nens donant suport a totes les necessitats tecnològiques que es requereixen.

Confien en nosaltres